top of page
Fairytalespng.png
Robert Southey (2).png
41.png

Στο κανάλι μου στο You Tube θα δείτε:

Αφηγήσεις κλασικών (και μη) παραμυθιών (& on demand) • Διαδραστικές παρουσιάσεις των δικών μου βιβλίων

Αποσπάσματα από παιδικές θεατρικές παραστάσεις που μας άρεσαν κι άλλες δράσεις σχετικές με παιδιά και γονείς (παιχνίδια, βιωματικές δραστηριότητες)

Αποκλειστικές συνεντεύξεις "καρδιάς" (δικές μου)

Last but not least: Τη χιουμοριστική σειρά

«Baby Series»/short videos, όπου διακωμωδείται

η ζωή με παιδιά

 

• Κάντε SUBSCRIBE στο κανάλι μου,

ανεβάζουμε video πολύ συχνά!

Robert Southey (2) αντίγραφο.png
1.png

Διαβάζω... το παραμύθι "Η ωραία κοιμωμένη", του Σαρλ Περώ, σε μία limited vintage live performance, με αισθητική περασμένων εποχών, βγαλμένη από το πολύτιμο σεντούκι της γιαγιάς... Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης

Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση έγιναν στο παραδοσιακό "Αρχοντικό Πάντου" (Πορταριά Πηλίου Μαγνησίας)

18.png

Αφηγούμαι... το παραμύθι "Το ασχημόπαπο", του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε μία limited vintage live performance, με αισθητική Κερκυραϊκής αρχοντιάς και μεγαλοπρέπειας... Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης.

 Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση έγιναν σ' ένα αρχοντικό ονειροφαντασίας στο νησί της Κέρκυρας.

Το ασχημόπαπο.jpg
21.png
24.png

Διαβάζω το παραμύθι "Η μικρή γοργόνα", του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε μία limited live performance, όπως την έβγαλε το κύμα της φουρτουνιασμένης θάλασσας... Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας,

Video Shooting: Νίκος Κολίτσης

μικρη γοργόνα εξωφυλλο.webp

Αφηγούμαι... το γερμανικό παραμύθι «Οι μουσικοί της Βρέμης» των αδερφών Grimm, σε μια wind limited edition, με συνοδευτικό soundtrack τα θαλασσινά φουρτουνιασμένα νερά του Κατάκολου Ηλείας! Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting:

Νίκος Κολίτσης

Διαβάζω... το κλασικό παραμύθι "Η Σταχτοπούτα", του Σαρλ Περώ, σε μία rolling stone live edition, από τους κρυμμένους θησαυρούς της παράδοσης των παιδικών μας χρόνων. Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης.

 Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση έγιναν στο παραδοσιακό Lykovrisi Guest House I στην Αράχωβα Βοιωτίας.

Αφηγούμαι... το παραμύθι

"Χάνσελ και Γκρέτελ", των αδερφών Grimm, σε μία limited forest live performance, από τη γερμανική λαϊκή παράδοση, με wooden αισθητική και κελαρυστή μουσική υπόκρουση... Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης

43.png
19.png

Σ' αυτό το  βίντεο διαβάζω ένα εξαιρετικά ρομαντικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ, με με τίτλο

"Η κόρη και το λιοντάρι",

που υμνεί την τιμιότητα, τον ηρωισμό

και τη δύναμη της αγάπης!

η κορη και το λιονταρι youtube2.png
42.png
Εξώφυλλα You Tube.png

Σ' αυτό το  βίντεο διαβάζω το... πρωτοχρονιάτικο παραμύθι"Το κορίτσι με τα σπίρτα", του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και σας εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά για το 2023!

39.png
τραγοι εξωφυλλο 2.jpeg

Σ' αυτό το  βίντεο διαβάζω ένα μικρό παραμυθάκι με τίτλο "Τρεις τράγοι που τους ΄λέγαν Γκραφφ", με πρωταγωνιστές τράγους και ξωτικά, που διαδραματίζεται σε ένα δροσερό ρυάκι...

Διαβάζω... το παραδοσιακό Κυπριακό παραμύθι "Η Γαρυφαλιά", σε μία limited Limassol live performance, από την Κύπρο. Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης.

 Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση έγιναν στη Λεμεσό της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στο πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο Επίχωσης,

19.png
25.png

Σκηνοθετώ και αφηγούμαι το παραμύθι "Η Χρυσομαλλούσα", σε μία limited snow performance, στην καρδιά του χειμώνα, στο παραμυθένιο αρχιτεκτονικά χιονισμένο σκηνικό του Βερμίου, στο δρόμο προς το Σέλι, στην Κουμαριά της Ημαθίας! Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης, boom man: o μικρός Λεονάρδος!

Robert Southey.jpeg

Αφηγούμαι την ιστορία της Πριγκίπισσας του Γυάλινου Βουνού, με επιρροές από την αντίστοιχη της Σταχτοπούτας, με χρονική αναφορά την παραμονή του Αϊ-Γιαννιού και τον Νέο Χρόνο!

35.png

Διαβάζω... το παραμύθι "Η μικρή γοργόνα", του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε μία limited live performance, όπως την έβγαλε το κύμα της φουρτουνιασμένης θάλασσας... Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης

Αφηγούμαι... το παραμύθι «Ο Ερμής και ο γλύπης» του Αισώπου, σε μια limited live performance, αρχαιοελληνικού φόντου, στο αρχαίο θέατρο «Φλόκα», στην Ιερή Γη της Ολυμπίας, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Πρόκειται για ένα πανέμορφο Θέατρο, μέσα σ’ έναν καταπράσινο λόφο με κυπαρίσσια και ελιές, με εκπληκτική θέα, τέλεια φυσική ακουστική, δύο διαζώματα και 3700 θέσεις! Κείμενο, Διεύθυνση φωτογραφίας, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης

Δύο... "Νάνοι" θηλυκού γένους, εγώ μαζί με την Ελένη Σαβουιδάκη, αφηγούμαστε ακόμη ένα ξεχασμένο παραμύθι του Βορρά, με τίτλο "Τα τελώνια και το μικρό νανάκι", στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο ψηφιακό χωριό του Κόσμου, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης στην Πιερία. 

19.png
42.png
η επιλογη του βασιλια εξωφυλλο.png

Διαβάζω... το παραμύθι "H επιλογή του βασιλιά", της Αnna Wahlenberg από τη Σκανδιναβία, λίγο πριν τη σταυροφορία στους Αγίους Τόπους, μέσα από το σεντούκι της Σκανδιναβικής παράδοσης και φαντασίας, με ξυλοκόπους, χορταριασμένες σπηλιές δασών και ψιλόλιγνες φιγούρες ιπποτών καβάλα στα άλογά τους, υπό το σεληνόφως. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση έγιναν στο "Castle Fairytales" (στην Κέρκυρα)

Σ' αυτό το  βίντεο αφηγούμαι τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία της γάτας του Ντόβρφελλ και εύχεται ολόψυχα σε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

εξωφυλλο τελωνια και νανακι.jpeg
39.png
bottom of page